Pečena paprika s feta sirom

Sestavine za 4 osebe:
- 4-5 rdečih paprik
- 2 žlici kisle smetane
- 1 jajce
- 1 žlica nasekljanega peteršilja
- 150 g feta sira
- sol in poper
Priprava:
Pečico segrejemo na 200 stopinj. Papriko opreremo in očistimo ter z nožem papriko prerežemo tako,da pecelj ostane nedotaknjen. Posodo na katero bomo položili papriko naoljimo in nanjo položimo papriko ter damo v pečico in počakamo dokler se paprika ne zmehča. Pečeno papriko vzamemo iz pečice in počakamo, da se ohladi. Med tem časom pripravimo nadev. V posodo damo feta sir in ga pretlačimo z vilico, dodamo jajce in kislo smetano. Vse premešamo, začinimo in dodamo peteršilj. Papriko olupimo, posolimo in razporedimo po posodi. V vsako papriko dodamo nadev. Paprike še enkrat položimo v pečico in počakamo dokler se nadev ne stopi.