Domov | Aktualne novice | EKOLOŠKI SOKOVI – VIR ZDRAVJA IN ENERGIJE!

EKOLOŠKI SOKOVI – VIR ZDRAVJA IN ENERGIJE!

Zase in za naše najbližje želimo vsi le najboljše, zato izbiramo le najboljše.
Sadni sokovi so odlična izbira za vroče dni. Sami se najraje poslužujemo ekološkega jabolčnega soka sadjarske kmetije Trstenjak iz Stročje vasi. Njihov ekološki jabolčni sok vsebuje 100% sadni delež in nima dodanega sladkorja. Nad njim so navdušeni tudi otroci.

Če niste ljubitelj jabolčnega soka, so vam na voljo še sok rdeče pese in jabolka, korenčkov sok z jabolko, marelični nektar ter sok aronije. Vsi sokovi so EKOLOŠKI z visoko vsebnostjo sadnega deleža, brez dodanega sladkorja in NARAVNOST ODLIČNI.  Obiščite spletno stran  www.lokalno.je  kjer vas čakajo vsi našteti sokovi in še veliko več. Prepričajte se, da obstaja razlika med kakovostnimi sokovi in tistimi ki to niso, mi pa vam obljubimo, da vam ne bo žal.

Kateri, pa je vaš najljubši okus?

Ste vedeli, da nam ekološki izdelki in pridelki zagotavljajo visoko kakovostno varno hrano, bogato z prehransko vrednostjo in visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov in antioksidantov.
Z ekološkim kmetovanje pa se ohranja sistem tla-rastline-živali-človek in se zagotavlja sklenjeno kroženje hranil in pretok energije v njem.

Želimo vam prijeten dan in veliko zdravja. Misli domače.

Vaša ZELENA TOČKA, Karmen Lainšček